Kulit Cerah Berseri Selepas Guna Youth Skincare Shaklee

Youth Is Hope. 
Bagi anda yang sedang mencari skincare berasaskan bahan semulajadi, 100 % tumbuhan, tak ada racun kosmetik dan paling penting berkesan tanpa menipiskan kulit muka anda, Youth adalah jawapannya. 
Jom baca pengalaman pengguna Youth sendiri. Apa perubahan yang dah beliau rasai dengan selepas guna skincare Youth Shaklee. 

Assalammualaikum. Saya Ziela Razali,berumur 27 tahun. Ibu kepada 4 orang anak. Ziela mula kenal Shaklee tahun 2015. Sebelum ni Ziela pakai produk Malaysia yang amat terkenal. Mula pakai memang cantik,tapi bila dah lama mula naik ruam dan whitehead yang banyak. Sekarang Ziela pakai Youth™ sahaja.
 Ziela start pakai Youth 9/03/2018 ..
Masa tu memang tak buat skin analisis lagi. Tapi tahu la yang kulit berminyak kat T Zone,whitehead toksah kata. Boleh cabut2 pakai pengepit uban ja. 😂
Ada juga rasa macam kedutan hujung mata. Tapi abaikan ja.
 
23/03/2018
Dapat free skin analisis kat Skin Valet. Resultnya .. Alahai luluh hati.😣 Kulit berminyak kat T zone,whitehead banyak. Wrinkles keliling mata. Padahal nampak hujung mata ja. Pori terbuka besar dan banyak. Jeragat dah start timbul. Ada bekas2 jerawat besar akibat suka picit jerawat. Masa ni ziela terus konsisten youth. Pakai night cream,Radiance c&E.
 
Setelah 43 hari konsisten Youth Skincare,Ziela buat skin analisis di Youth Party Kangar. Mesin dia serupa mesin di kat Skin Valet. Masa ni kulit kering pulak dah. 😂 Ni mesti pasai malas pakai spf50. Tapiiiiiii … Pori dah normal,wrinkles takda. Tahap kolagen dalam kulit normal. Jeragat masih so so .. skin tone ja tak sekata lagi. Pakar nutritionist cakap bila waktu siang memang kena pakai spf50 walaupun tak keluar rumah dan berada di dalam rumah .Sebabnya sinaran matahari mampu menembusi hingga ke dalam rumah.
 Kalau ikut kajian saintis Shaklee,result yang terbaik adalah 3 bulan pemakaian youth dan konsisten radiant5. Tak sabar nak tunggu 2 bulan lagi. Semoga kulit muda sedekad lagi 😍.
 Youth memang diciptakan untuk wanita yang ingin kulit sihat,cantik dan berseri. Youth juga terbukti secara klinikal,diuji selama 8 tahun dan diuji ke atas 100 orang wanita pelbagai peringkat umur untuk memastikan keberkesanannya.
 Cubalah Youth hari ni dan rasai keberkesannya sendiri.
 Youth is HOPE!

Best kan dapat kulit lebih cerah berseri. impian setiap wanita. dan lelaki juga.

Hubungi ija di 0135150155 jika anda ada masalah yang sama dan ingin rasai perubahan dengan Youth skincare shaklee.

Picit link ini untuk lebih mudah http://wasap.my/60135150155

Testimoni Vivix Shaklee

Vivix Shaklee dah makin terkenal sekarang. Pernal jadi viral dan sentiasa viral lah sampai saat ni pun. Apa lah yang bagus sangat VIVIX ni? Paling penting vivix dah bagi manfaat kesihatan kepada ramai orang. Jangan tak tau vivix ni best seller produk shaklee tau.

Jom teruskan baca untuk tau lebih lanjut tentang vivix ni.


APA ITU VIVIX?


Vivix Shaklee ialah sejenis minuman campuran unik botani iaitu Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. 4 jenis tumbuhan botani ni kaya dengan Polifenol. Vivix ni antara produk power daripada shaklee.

Fungsi polifenol adalah sebagai antioksidan dan antipenuaan.

Bahan-bahan utama dalam VIVIX


ANGGUR MUSCADINE

Satu-satunya anggur semulajadi yang ada lebih satu kromosom iaiti 20 kromosom.

Manfaat anggur muscadine yang terkandung dalam vivix:

  • tinggi manfaat untuk kesihatan menyeluruh
  • tingkatkan imuniti badan 
  • antioksidan yang tinggi. 
  • Ia juga ada ciri-ciri untuk hentikan penyebab kanser.
  • antivirus
  • antibakteria
  • antiradang

ELDERBERRY


  • dikenali sebagai Sambucus Nigra.
  • Manfaat elderberry baik untuk


LOBAK UNGU


  • sumber terbaik vitamin A
  • ada phytokimia termasuk arotenoids, phenolics, polyaceteylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. dan ada anthocyanins yang merupakan antioksidan, antiradang, antimikrobial dan anticarcinogen. bantu dalam kurangkan risiko penyakit jantung.
  • asid klorogenik sejenis antioksidan dan berfungsi kurangkan diabetes.


POLYGANUM CUSPIDATUM


  • Dipanggil juga Knotweed Jepun.
  • Sumber resveratrol
  • berfungsi sebagai antipenuaan.

Dengan izin Tuhan, bahan2 yang ada dalam vivix seperti resveratrol dari kumpulan besar Polifenol bantu kekalkan kemudaan, keremajaan, beri tenaga dan elakkan penyakit-penyakit yang disebabkan oleh usia yang makin meningkat. 

Sebelum kita baca macam mana mekanisma vivix shaklee, jom kita tengok dulu beberapa video testimoni vivix shaklee. mereka semua ni pengguna shaklee dan dah pun merasai vivix effect. 

VIDEO TESTIMONI VIVIX SHAKLEE: 


VIVIX BANTU KURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK



VIDEO TESTIMONI VIVIX SHAKLEE:


VIVIX BANTU KURANGKAN ASMA



Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi from iReach HD on Vimeo.


VIDEO TESTIMONI VIVIX SHAKLEE:


VIVIX BANTU CEPATKAN PENYEMBUHAN LUKA BERSALIN CEASAR


Nak Luka Pantang Cepat Sangat Sembuh, Walaupun Caesar? from iReach HD on Vimeo.


VIDEO TESTIMONI VIVIX SHAKLEE:

Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.



Okay tadi dah tengok video kan, sekarang jom kita baca pengalaman dan testimoni pengguna vivix yang dah pun rasai perubahan selepas amalkan vivix.


POSTER TESTIMONI SHAKLEE



"Luka dah bersih isi yang tumbuh pun dah cantik.puas hati betul dengan perkembangan luka."

Testimoni kali ni berkaitan dengan luka operation. Si isteri dengan penuh kasih berikan suami minum VIVIX sebagai ikhtiar baikkan luka dengan cepat dan supaya isi tumbuh dengan sihat. 

Cerita details seperti dalam gambar.
Add caption





"Eczema mama hilang, kulit pun makin licin, bonus awet muda. Sakit-sakit sendi, gastrik pun hilang."

Testimoni ni Kak JaJa dapat dari seorang anak yang nekad belikan VIVIX untuk ibunya. Bukan sebotol tapi 2 botol VIVIX tau. 

Cerita lebih details dalam gambar testimoni di bawah.




















set pantang

Ini antara pengalaman customer. ada banyak lagi testimoni vivix sebenarnya. Jadi jika anda ada masalah dan nak lihat dulu testimoni yang berkaitan masalah anfa, boleh whatsapp saya di 0135150155 (atau klik saja http://OfferVivix.wasap.my/ ) Saya sedaya upaya akan bantu anda.


MEKANISME  VIVIX SHAKLEE


BANTU MELINDUNGI DNA DAN BAIKI DNA YANG ROSAK

Setiap hari sel-sel badan kita diserang oleh sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Ia mampu rosakkan pengkalan data genetik, hasilkan typo iaotu kesilapan susunan DNA dari yang asal.
Ia boleh ganggu fungsi sel. Dalam vivix ada polifenol iaitu antioksidan yang sangat hebat dan terbukti mampu bantu lindungi DNA dari terus rosak. Dan juga baiki sel-sel yang rosak.


PENGAWAL ATURAN GEN

Bila DNA rosak, umur pada sel juga akan merosot. Jadi vivix bantu aktifakn satu sistem pengawalan genetik utama yang mana ia lambatkan penuaan pada tahap sel.

BIOGENESIS MITOKONDRIA

Mitokondria adalah pusat penghasilan tenaga dalam badan. Dalam setiap sel ada mitokondria. Bila jumlah mitokondria kurang, tenaga dalam sel pun kurang. Jadi vivix bantu galakkan biogenesis (penghasilan baru) bagi pastikan penghasilan tenaga dalam sel cukup.


MELAMBATKAN PEMBENTUKAN PROTEIN AGE

Pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End product) akan sebabkan sel rosak iaitu dia ganggu kekuatan dan jangka hayat sel. Jadi kandungan vivix yang ada 10x ganda resveratrol bantu lambatkan pembentukan protein AGE tersebut.

Kajian tentang Resveratrol (bahan utama dalam vivix iaitu dalam kumpulan Polifenol)


KAJIAN DIABETES (KENCING MANIS)

Berdasarkan kajian dari Department Of Pathology, Northwestern University Feinberg School Of Medicine, resveratrol membantutkan perkembangan CCR6-mediated migration pada sel yang rosak.


KAJIAN JANTUNG

Resveratol tingkatkan tahap kolestrol baik dan lindungi dari kerosakan arteri dan maintain jantng yang sihat.

KAJIAN KANSER

Para penyelidik menunjukkan bahawa phytoalexin (sejenis faktor xeno poliphenol) boleh ganggu tiga peringkat utama penghasilan kanser:
1. neutralkan radikal bebas sebagai antioksidan dalam proses permulaan (initiation)
2. bertindak sebagai agen antiradang dalam peringkat promosi (promotion)
3. merencatkan pembentukan salur darah baru yang bekalkan tumor dengan nutrient semasa peringkat perkembangan (progression).

Contoh kanser: KANSER KULIT. resveratrol halang penebalan kulit dan pembengkakan kulit yang biasanya dapat dilihat bila terdedah pada cahaya UVB.

Contoh kanser: KANSER PAYUDARA (BREAST CANCER). resveratrol lambatkan kejadian kanser payudara dan rencatkan pembentukan tumor. jadi vivix lebih berkesan dalam peringkat permualaan dan promosi daripada perkembangan.

Contoh kanser: KANSER PROSTAT. Resveratrol dan polifenol yang lain merencatkan tumbesaran kanser prostat, ada kesan pada hormon lelaki iaitu androgen. Dan ia bantu kurangkan kanser dengan kebolehannya mengganggu faktor tumbesaran tumor dalam prostat.

Contoh kanser: KANSER PEPARU. Resveratrol merencatkan tumbesaran tumor. pembentukan kapilari darah pada tapak tumor berkurang. ia juga kurangkan metastasis peparu.

Contoh kanser: KANSER KOLON (COLON CANCER). Resveratrol merencatkan mutasi DNA dan aktifkan sel imun.

Sebagai kesimpulan, resveratrol menghalang kesemua ketiga-tiga proses pembentukan kanser iaitu permulaan (initiation), promosi (promotion) dan perkembangan (progression) hasil dari kesan antioksidan, antiradang dan anti-angiogenik.

Zaman sekarang bukan macam dulu. Sekarang ni ada macam-macam faktor yang menyumbang pada berlakunya pelbagai jenis penyakit. Jadi jika anda rasa kesihatan anda nilainya mahal, jaga lah dari sekarang. Usah tunggu dah sakit. Masa tak sakit lah kita perlu jaga supaya kosnya tak berkali ganda. huhu kos rawatan lebih nahal dari kos mencegah. Ayuh cegah dengan amalkan vivix sebelum parah.

Namun, jika anda ada masalah kesihatan, saya nasihatkan jumpa doktor dulu. Makan ubat yang doktor cadangkan. Selepas tu jika nak ihktiar dengan suplemen VIVIX ni, hubungi saya ya?

Whatsapp/call/sms: 013 515 0155

 



Peluang Jana Duit Extra Dengan Bisnes Shaklee

peluang bisnes shaklee jana pendapatan

Cara Jana Duit Extra

mudah je. mula dengan daftar sebagai ahli shaklee. nak makan sendiri boleh, nak buat bisnes pun boleh. korang yang untung.
macam jadi ahli makan sendiri, korang dapat jugak point bila beli apa2 produk shaklee. belikan untuk sedara ke kawan ke pun dapat point.
point ni jika dah cukup syarat, korang layak dapat cash bonus tau. company akan masukkan dalam akaun bank korang.
nak jana duit extra dengan bisnes shaklee pun boleh. kami akan masukkan korang dalam group coaching dan bimbing korang sampai berjaya. dengan syarat korang buat apa yang di ajar.

so macam mana cara nak jadi ahli shaklee?


1. Dengan yuran ahli serendah RM75 je. Lepas daftar, korang akan dapat starter kit. Dan korang akan dapat akses masuk ke online shop shaklee. dalam tu ada katalog boleh cuci mata, ada pusat sumber untuk rujukan kalau nak tau apa2 maklumat pasal produk.
2. PERCUMA jika korang buat pembelian apa2 produk shaklee (suplemen ke skincare ke home care ke) minimum RM 690.
3. PERCUMA jika korang grab promo vivix sama ada yg beli 6 percuma 1 tu ataupun beli 2 botol.

Mudah je kan?
Alah kalau nak lagi senang meh wasap Kak JaJa. picit sini http://wasap.my/60135150155
.
.
Kak JaJa @ Ija Ramli @ azra
Founder Team Jayzra
Shaklee Bisnes Mentor
Pengedar Shaklee Aktif

Youth Skincare Shaklee Penyelesaian Masalah Kulit Muka Terbaik

Skincare Youth adalah satu set penjagaan kulit yang lengkap untuk bantu selesaikan masalah seperti:

  • tanda-tanda penuaan
  • kurangkan kedutan
  • kurangkan bintik-bintik hitam penuaan atau kita panggil pigmentasi
  • baiki kerosakan disebabkan oleh matahari
  • cerahkan kulit muka
  • kulit jadi lebih berseri

Menarik kan? Jika anda ada salah satu masalah di atas, skincare Youth sangat sesuai untuk anda. Jom tengok apa yang ada dalam set skincare Youth ni?


Luminious Gel Oil Cleanser 3-dalam-1



Pencuci Muka Youth


Lain daripada lain cleanser youth ni. Cleanser atau kita panggil pencuci ni tak ada sabun. maksudnya dia tak berbuih. Ph seimbang maksudnya bila kita guna kulit kita tak jadi kering. ph dia seimbang dengan ph kulit kita.

yang lagi best, cleanser youth ni bukan sekadar pencuci tau sebab dia ada gabungkan campuran vitamin yang dipaten dan ada Polifenol juga.

Tujuan pencuci muka youth ni dia akan haluskan kulit muka kita dengan lembut, cuci kulit muka kita dan sediakan kulit muka kita untuk langkah seterusnya (step kedua).



Bahan-bahan Utama dalam Pencuci Muka Youth:

  • Vital Repair+®
  • Muscadine Grape Extract
  • Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan



Perfecting Skin Toner



cara atasi kulit kusam


Ini step kedua selepas mencuci. Tak best kan kalau kulit kusam je. Rasa tak melekit lekit jugak kulit muka ni kalau tak cuci muka dan letak toner. dah la macam pencemaran kat luar sana. Jadi lepas dah cuci muka, elok sangat letak perfecting skin toner youth. Dia bertindak sebagai double cleansing untuk bersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan beri nutrisi kepada kulit muka kita. Nutrisi dia seperti campuran vitamin penting, polifenol dan bahan botanikal yang dah dipatenkan. Kulit jadi lebih cerah dan berseri.

Bahan-bahan Utama:

  • Vital Repair+®
  • Muscadine Grape Extract
  • Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan


Youth Activating Serum Youth Activating Serum 

Cara kurangkan jeragat



Bila dah siap letak toner, maka marilah kita letak serum pulak. Serum Youth ni ada 10 kali ganda bahan aktif untuk mulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. 

Yang bestnya serum ni jugak ada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex. Apa yang kita akan dapat bila guna Serum ni? Kulit jadi lebih muda berseri. Haa siapa yang tak nak kan?

Serum Youth galakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel. Itu sebab kulit jadi lebih muda berseri.

Bahan-bahan Utama:

  • YOUTH Complex dengan Apple Cell
  • Lotus Japonicus
  • Vitamin A Berkapsul




Age Defense Mosturizer SPF50 




Kurangkan jeragat dengan Pelembap Youth

Alamak tiba-tiba ada bintik-bintik hitam lah. macam jeragat je. Itu antara kesan bila kulit tak dilindungi daripada sinaran matahari. Seeloknya lindungi kulit muka kita daripada sinaran matahari dengan menggunakan pelindung matahari berspektrum luas SPF50 YVA/UVB. 

Dalam mosturizer yang ada SPF50 ni ada vitamin jugak yang bantu lembapkan kulit dan kulit muka jadi lebih baik secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama:

  • SPF 50
  • Vital Repair+® Complex
  • Muscadine Grape Extract




ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT


Krim malam kulit lembut berseri

Ini krim malam yang superb best. Sebab masa tidur lah proses pembaharuan sel kulit kita berlaku.
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit tersebut.

Campuran botanikal khas yang ada tu akan bantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kita lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama:

  • Vital Repair+® Complex
  • Schisandra Chinensis
  • Lotus Japonicus



ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH


cara hilangkan jerawat kulit kusam


Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah. 

Bahan-bahan Utama: 

  • Vital Repair+® Complex
  • Lotus Japonicus
  • Shea Butter
  • Jojoba 



RADIANCE C + E


kulit tona sekata kurangkan jeragat


Radiance C + E bantu menegang, mencerah dan mengurangkan garisan halus dan kedutan.

Bukan tu sahaja krim radiance c e ni juga dapat kurangkan tompok2 usia, licinkan tekstur kulit dan baiki tona kulit di seluruh muka.

Seeloknya sapu ke muka selepas guna serum

Dalam krim ni ada 20% vitamin c tulen yang dah dipatenkan dan Vitamin E serta ekstrak sel raspberi.

Krim radiance c e ni dalam bentuk kapsul. Mudah guna. Dia berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegrasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Serius best tau skincare Youth ni. Perasaan lepas pakai tu macam rasa keyakinan diri makin meningkat. Rasa fresh je kulit muka dan kulit muka lembut. Serius best. Anda kena cuba tau untuk rasa sendiri macam mana feel dia.

Nak order? Mai contact Kak JaJa 013 5150155 atau tekan saja link ni http://wasap.my/60135150155










EBOOK PERCUMA: FORMULA BUAT DUIT DAN BEBAS HUTANG





Nak bebas hutang impian semua orang.
Nak buat duit juga keperluan semua orang. Betul, betul?

Namun bila terlampau asyik dengan masalah, kita jadi buntu.

Serabut.

Akhirnya follow the flow je lah.
Dah takdir hidup aku macam ni.
Syukur aje lah dengan apa yang ada.

Pernah rasa macam tu?

Jangan risau, saya ada cara untuk bantu anda.

Bukan skim cepat kaya. Saya paling benci skim cepat kaya. Sebab orang paling rapat dengan hidup saya dah berkali kena. Jadi saya sesekali dengan izinNya tak akan ajak orang untuk sertai apa-apa bisnes sama ada online atau offline yang menjurus ke arah skim cepat kaya.

Dah tu apa caranya?

Saya ada dedahkan Formula Buat Duit Dan Bebas Hutang (cara halal, selamat dan berkesan okey) dalam EBOOK saya.

Ebook ini bernilai RMxx. Namun untuk anda yang sudi baca entry saya sampai habis, saya dengan rendah hati berikan EBOOK ini secara PERCUMA.

Jika anda betul-betul nak jana duit secara fulltime atau partime dan paling penting BEBAS HUTANG, jom donwload EBOOK ini secara PERCUMA. Mohon isikan form di bawah ya.



Mohon isikan form di bawah ya.

EBOOK PERCUMA: FORMULA BUAT DUIT DAN BEBAS HUTANG

Isikan form dibawah untuk saya hantarkan ebook percuma kepada anda. Terima kasih

Ya
Tidak

EBOOK PERCUMA: 30 KESILAPAN BERNIAGA ONLINE

bisnes online


Berniaga online dah jadi satu trend sekarang ni. Lagi tepat ia dah jadi macam satu keperluan. Bukan sekadar suka-suka nak buat bisnes.

Walaupun begitu ada macam-macam sebab kenapa orang berniaga online. Ada yang nak cari duit lebih untuk realisasikan impian, ada yang buat untuk belajar jadi insan yang lebih berkeyakinan, ada yang sebab suka pada cabaran dan ada yang buat bisnes online untuk survival.

Walau apa pun sebabnya, berniaga adalah satu usaha yang bukan sahaja beri manfaat pada si peniaga tapi juga beri penyelesaian pada pengguna. Bayangkan kalau tak ada orang jual nasi lemak, aishh kempunan la kita ya (bagi yang memang tak sempat langsung nak masak sendiri). 

Namun begitu, tak semua peniaga online berjaya sepenuhnya. Ada yang mengalah di tengah jalan. opss nanti dulu. jangan stop. Normal jika bisnes ada naik dan turun. Itulah dia dunia usahawan. Dunia usahawan adalah kehidupan yang mesti ada naik turun, naik turun. 

Cuma anda kena kenal pasti apa kesilapan anda semasa anda berniaga online. Ini penting supaya kita dapat lesson learnt dan baiki silap tu.

Jom saya bantu anda. Saya dah keluarkan 30 kesilapan berniaga online dalam ebook terbaru saya. Ini adalah berdasarkan 6 tahun saya berniaga online dan pemerhatian saya. Ya saya pun pernah buat silap. Jadi saya tak nak anda buat kesilapan yang sama. 

Ebook ini saya bagi secara PERCUMA. Ya, percuma untuk anda.

Untuk dapatkan EBOOK PERCUMA ini, sila isikan form di bawah ya.


FREE EBOOK: 30 Kesilapan Berniaga Online

Masukkan nama dan email untuk saya hantarkan eBook percuma kepada anda. Terima kasih

Promosi Shaklee May 2018

Sempena bulan Ramadhan yang bakal tiba tak lama lagi, Shaklee buat promosi best. Ada offer yang sangat best. Sampai kalau kita tak grab peluang tu mesti tidur pun tak lena. Termimpi-mimpi offer shaklee ni. 

Kak JaJa sendiri pun tak senang duduk tau. Okay lah meh kak jaja cerita apa offer bulan May 2018. 

SKINCARE YOUTH


Offer ni khas untuk yang tercari-cari skincare tanpa bahan kimia bahaya. 100% terbukti secara klinikal.



YOUTHTM INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
• Perfecting Skin Toner (177ml)
• Youth Activating Serum (30ml)
• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)
• Radiance C+E (worth RM437.25*)
Come with:
• FREE Delivery
• Creating Healthier Lives Paper Bag
• YOUTH™ Skin Care Guide (E/B/C) 




PERFORMANCE DRINK
MEALSHAKES
CINCH VANILLA SHAKE



FREE Eco Pack-N-Go Bag 



CLEANSE AND BURN SET
REVITALISE SET




FREE Eco Pack-N-Go Bag 



SHAKLEE BABY





Jom rebut offer best ni. Hubungi Kak JaJa 0135150155

Nak Bebas Hutang? Sertai Akademi Blog Bisnes iReach (ABiR) Bersama Ija Ramli


Jika anda sedang mencari-cari bisnes yang salah satu cara marketingnya boleh dilakukan tanpa menganggu urusan kerja hakiki anda, ini la dia. Akademi Blog Bisnes iReach (ABiR).

Tahniah! Anda singgah ke blog yang betul.
Kenapa? Kerana saya dan team sedang mencari protege yang sedia dibantu dan ingin benar-benar bantu diri sendiri.

Dengan cara apa? Caranya dengan menggunakan blog. Yes blog.

Saya dan team ABiR akan membimbing anda untuk:


  • Setup blog anda sendiri
  • Menulis entry blog yang menarik dan mempunyai conversion yang tinggi.
  • Menulis entry yang bepengaruh.
  • Menjadikan blog anda mesra di mata google.
  • Mendapatkan trafik berkualiti.


Dan apabila anda dah mahir dan blog anda berjaya hasilkan duit, anda dapat membina team perniagaan anda sendiri.

Selain itu, jika anda join ABiR bersama team saya, anda akan dapat:


  • PERCUMA sesi photoshoot selama 1 jam 

daftar ahli shaklee


  • PERCUMA eBook Langkah Demi Langkah Cara Jana Pendapatan Dengan Blog

cara jana income dengan blog


Ya, percuma ekslusif untuk yang Daftar Ahli Shaklee dengan saya.

Berminat?

Jom hubungi saya di  http://JanaIncomeDenganBlog.wasap.my

Ija,
Mentor ABiR anda
0135150155


YOUTH, Skin Care 100% Dari Bahan Semulajadi, Selamat dan Berkesan

Set penjagaan kulit daripada Shaklee iaitu YOUTH. Yeay! Hasil 8 tahun kajian klinikal, ada 8 paten dan paten-diproses, youth dicipta untuk bantu kita semua (lelaki dan prempuan) untuk nampak lebih muda dan lama (look younger longer) TANPA TANPA 1500 bahan kimia yang biasanya ada dalam skincare.

Teruja!




"Looking as young on the outside as they are feeling on the inside."

Saya agak memilih bab skincare ni. risau sangat bila ada banyak sangat skincare kat luar sana yang ada macam-macam bahan kimia semata-mata nak beri kesan yang cepat pada kulit kita.

Namun, bila shaklee malaysia keluarkan produk Youth ni, saya tak teragak-agak untuk terus dapatkannya.

Dan semasa entry ini ditulis, saya dah hari ke 9 #30daysYouthChallenge. Apa saya rasa? haa nanti saya kongsikan dalam entry seterusnya.

Untuk entry ini saya nak kongsikan dengan lebih details tentang YOUTH.

Saya tertarik dengan kata-kata:

"YOUTH bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda."

Perghhh amazing!

Sungguh tak sabar nak tengok kesan pada kulit muka selepas penggunaan youth ni.

Secara ringkasnya, Youth bantu wanita-wanita cantik tanpa korbankan keselamatan diri.

Khas untuk anda yang
nak cantik
nak nampak lebih muda
nak kurangkan masalah kulit muka
Jadi pastikan anda dapatkan produk yg selamat.

KAJIAN TENTANG YOUTH SKIN CARE


Okay kita baca sikit tentang kajian yang shaklee buat sebelum pasarkan youth.

8 tahun lepas shaklee dan team nya keluarkan idea tentang youth ni. dan diorang buat kajian. dan ada satu kajian dia buat tentang skin age index.

kajian ni dibuat tentang skin tone ke atas 100 orang wanita yang mana 50 orang barat, 50 orang asian.

Jadi jumlah sample size adalah 100

kajian ni bertapak di texas, us.

dia buat bersama institute research yang bekerjasama utk jadikan produk shaklee ni outstanding.

Sebab ada alat yg takde kat lab shaklee, tapi ada kat lab lain. Jadi itu pentingnya kerjasama tersebut.

dan setiap org kat institute ni ada kepakaran berbeza. so shaklee akan refer tentang setiap satu tu kepada pakar. bukan syok sendiri.

dalam sample size tu shaklee ambik dari umur 20 tahu, 30 40 50 60

setiap satu grup umur tu ada 20 orang/

apa yg membezakan kajian ni ialah dia adalah kombinasi sains dan dermatologi.

dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa.

KEPUTUSAN KAJIAN

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda dengan youth!

ya. 100% wanita mempunyai kulit lebih muda , dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda.

Wahh mana tak teruja kan?

RAMUAN 100% DARI BAHAN SEMULAJADI


Kata tak ada bahan-bahan terlarang kan? Bebas 1500 bahan kimia bahaya. So apa bahan-bahan yang digunakan untuk produk skincare youth?

Okay jom kita tengok apa bahan-bahannya.

Yang pasti ia dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi. dibuktikan secara klinikal.

Youth adalah sebuah revolusi di mana ia ada 8 paten dan paten-diproses. Maknanya orang tak boleh tiru cara formulasi youth ni. Dan diformulasi secara spesifik untuk selesaikan masalah-masalah penuaan. Sama ada penuaan itu disebabkan oleh cara hidup, persekitaran yang tak elok atau pun penuaan semulajadi.



muscadine grape


MUSCADINE GRAPE

Dalam Anggur Muscadine ada polifenol.
Fungsinya dapat melindungi dan membaiki DNA dalam sel badan kita. Dan menghalang kerosakan kolagen dan elastin.


lotus japonicus

LOTUS JAPONICUS

Mengaktifkan protein  yang penting untuk penjanaan semua sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.


apple stem cell extract

APPLE STEM CELL EXTRACT

Mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit nampak lebih muda.
Ia kekalkan serta baiki tisu kulit supaya kulit lebih berseri dan lembut lebih lama.


schisandra chinensis fruit extract

SCHISANDRA CHINESIS FRUIT EXTRACT

Ia digunakan secara tradisional di China, jepun dn korea untuk lega kan dan tenangkan radang kulit dan kulit yang gatal. Sesuai untuk semua jenis kulit. Ia juga menyokong struktur kulit muda dengan suburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Vital repair coplex

VITAL REPAIR COMPLEX

Beri nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk halang radikal bebas yang rosakkan kulit dan galakkan tumbesaran sel sihat.

YOUTH IS HOPE

Youth ibarat harapan untuk mereka yang sedang mencari-cari set penjagaan kulit yang selamat dari bahan-bahan terlarang yang boleh rosakkan kulit. Dan terbukti berkesan.

Semua orang layak untuk cantik dengan selamat. Buatlah pilihan yang tepat.

Jika anda berminat untuk tau lebih lanjut tentang Youth, hubungi Ija 013 5150155. Atau klik saja di link ini

Lihat testimoni youth di sini