Tips Video: Cara Mudah untuk Autoplay video dari Vimeo di blogspot

Hoh Kembali lagi dengan tutorial yang sangat gembira. Ada rahsia untuk meletakkan autoplay video dalam blogspot. Rahsia ini kebanyakkan orang taknak letak. Tapi mudah je dan ramai orang tak perasan.

Tapi demi untuk menjaga kemasyarakatan alam sekitar saya letakkan juga dengan gembira supaya persaingan didunia ini menjadi sama rata,

Oh maafkan saya sebab terlampau mengarut

3 Step je, tanak explain lebih nanti orang marah.

So kasi gambar nanti korang paham-paham try and error jelah ye. Baru lah pandai sikit takdelah kena suap mulut je kan? Hoh, Maafkan saya. Gurau terkasar sikit.


STEP 1 


STEP 2





 STEP 3


Habis lalalala

Takkan Nak tunggu 7 tahun baru nak jumpa Set Kecantikan yang sesuai? ni contoh video nya


Oh ya tulis ini dari Husband Ija Ramli Bukan ija ramli, sebab tu nampak lain sikit biaselahkan laki bini. 




Terima kasih ikhlas yang menaip laki ija ramli
Previous
Next Post »
0 Komentar