EBOOK PERCUMA: 30 KESILAPAN BERNIAGA ONLINE

bisnes online


Berniaga online dah jadi satu trend sekarang ni. Lagi tepat ia dah jadi macam satu keperluan. Bukan sekadar suka-suka nak buat bisnes.

Walaupun begitu ada macam-macam sebab kenapa orang berniaga online. Ada yang nak cari duit lebih untuk realisasikan impian, ada yang buat untuk belajar jadi insan yang lebih berkeyakinan, ada yang sebab suka pada cabaran dan ada yang buat bisnes online untuk survival.

Walau apa pun sebabnya, berniaga adalah satu usaha yang bukan sahaja beri manfaat pada si peniaga tapi juga beri penyelesaian pada pengguna. Bayangkan kalau tak ada orang jual nasi lemak, aishh kempunan la kita ya (bagi yang memang tak sempat langsung nak masak sendiri). 

Namun begitu, tak semua peniaga online berjaya sepenuhnya. Ada yang mengalah di tengah jalan. opss nanti dulu. jangan stop. Normal jika bisnes ada naik dan turun. Itulah dia dunia usahawan. Dunia usahawan adalah kehidupan yang mesti ada naik turun, naik turun. 

Cuma anda kena kenal pasti apa kesilapan anda semasa anda berniaga online. Ini penting supaya kita dapat lesson learnt dan baiki silap tu.

Jom saya bantu anda. Saya dah keluarkan 30 kesilapan berniaga online dalam ebook terbaru saya. Ini adalah berdasarkan 6 tahun saya berniaga online dan pemerhatian saya. Ya saya pun pernah buat silap. Jadi saya tak nak anda buat kesilapan yang sama. 

Ebook ini saya bagi secara PERCUMA. Ya, percuma untuk anda.

Untuk dapatkan EBOOK PERCUMA ini, sila isikan form di bawah ya.


FREE EBOOK: 30 Kesilapan Berniaga Online

Masukkan nama dan email untuk saya hantarkan eBook percuma kepada anda. Terima kasih
Previous
Next Post »
0 Komentar